Tisti, ki nimajo pomislekov pred opremljanjem svojih prostorov z najboljšo (in najdražjo) opremo, bodo izbrali kuhinje po meri, pa tudi sicer se ne bodo preveč obremenjevali s tem, kakšno opremo in za kakšno ceno lahko kupijo. Več težav pa bodo imeli z izbiro idealne kuhinje tisti, ki morajo zaradi finančnih omejitev brskati po cenovno ugodnejši selekciji že sestavljenih kuhinj. Vseeno pa se najdejo nekateri zelo posrečeni kompromisi, ki prinesejo idealno rešitev tudi za tiste, ki si ne morejo privoščiti izdelave kuhinje po meri.

Express Kuchen

Priznani nemški proizvajalec ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Prav zato je Express Kuchen priljubljena znamka med tistimi, ki iščejo med cenovno ugodnimi možnostmi. Gre namreč za poceni kuhinje, ki pa se tudi ob dolgoročni uporabi izkažejo za zelo prepričljive, povsem funkcionalne in nadvse vzdržljive. a

Seveda te kuhinje niso le tolažilna nagrada za tiste, ki si boljših ne morejo privoščiti. Prej nasprotno – so najboljša izbira v primerjavi z alternativami v tem cenovnem razredu. Ker ima znamka Express Kuchen preko celotnega cenovnega spektra zelo bogato ponudbo, bodo nekaj zase našli tudi zahtevnejši kupci. Izbirati je možno med najrazličnejšimi slogi, prevladujejo predvsem elegantne, moderno oblikovane kuhinje. Ni se treba odločiti za izdelavo kuhinje po meri, temveč lahko že s premišljeno izbiro kakovostne kuhinje priznanega proizvajalca dosežemo praktično vse, kar ponujajo bistveno dražje po meri izdelane kuhinje!

Med sestavljenimi kuhinjami je možno po ugodni ceni najti še kar nekaj zelo prepričljivih modelov, ni nujno le v ponudbi znamke Express Kuchen. Takšno iskanje seveda zahteva nekaj truda, morda tudi potrpežljivosti ter kakšen kompromis. Se pa pogosto najde zelo posrečena rešitev, ki se tudi na dolgi rok izkaže za smiselno. Treba je paziti le na to, da ne sledimo prihrankom za vsako ceno. Raje brskajmo po ponudbi na zgornji meji postavljenega cenovnega okvira, ne pa med najcenejšimi opcijami.